Himmel

mäter

kalkylerar

levererar

monterar

Stabil leverantör logga

Markiser för utvändigt solskydd i Kungälv och Stenungsund

Markiser ger ett bra solskydd till altan och terrass samt till fönster för att minska ljuset från solen. Kungälvs Solskydd har bl.a. vikarmsmarkiser och korgmarkis för både bostäder och butiken. Hos Kungälvs Solskydd hittar du garanterat det du söker bland utvändigt solskydd.

Utvändig korgmarkis

Korgmarkis

Förutom ett bra sol- och värmeskydd också estetiskt tilltalande och utmärkt reklamplats.
Läs mer om våra korgmarkiser…

Vikarmsmarkis

Vikarmsmarkis

För villaterrassen, balkongen, uteserveringen, kiosken mm där man behöver fri gånghöjd.
Läs mer om våra vikarmsmarkiser…

Automatiskmarkis

Konstruerad för svenska förhållanden. Profiler och beslag i underhållsfritt aluminium.
Läs mer om våra automarkiser…

Vikarmsmarkis med frontrullgardin

Vissa av våra vikarmsmodeller går att komplettera med en extra frontrullgardin.
Läs mer om våra vikarmsmarkiser med frontrullgardin…

Utvändig fallarmsmarkis

Fallarmsmarkis

Fallarmsmarkiser, med eller utan kassett kan manövreras inifrån eller utifrån med band.
Läs mer om våra fallarmsmarkiser…

Vare sig man har balkong eller stora fönster i söderläge eller ej så kan man ibland vilja skärma av ljuset från solen. Med en markis från Kungälvs Solskydd AB så kan man med enkelhet skärma av solens ljus från att blända eller om det kanske blir för varmt i hemmet, butiken eller lokalen. Ibland är det bara för ljust för att se på en film mitt på dagen med familjen eller för att ha surfplattan i knäet när man sitter i köket. Har man direkt solljus in till lokalen eller butiken kan det bli otroligt varmt och skärmar man av ljuset och värmen med en utvändig markis så sparar man in med pengar på nedkylning och hjälper samtidigt miljön.

Vi erbjuder alla sorters lösningar med olika typer av markiser och solskydd.

Har du en butik så rekommenderar vi en korgmarkis för att avskärma solens starka strålar men också för att på ett väldigt effektivt sätt markera att just du är där. Det är ett smidigt sätt att marknadsföra butikens namn och det syns på långa avstånd. Förutom att marknadsföra just din butik eller lokal så skyddar det även produkter från UV-strålar och hjälper till att hålla en behaglig inomhustemperatur.

För villan eller balkongen så är en vikarmsmarkis det du ska ha. Man får högt i gånghöjd och den skärmar effektivt av de stekande solstrålarna. Vissa av våra vikarmsmarkiser går också att komplettera med en frontrullgardin. Helt perfekt när solen ligger lågt eller om man vill skydda ännu mer från insyn.

Med en automatisk terrassmarkis kan man luta sig tillbaka med fjärrkontrollen i handen. Vare sig den används hemma eller på en uteservering så är det inte bara otroligt smidigt utan även praktiskt eftersom kassetten på modellen vi har endast mäter 135mm i höjdled. Det innebär att den passar perfekt där man inte kan montera den så högt över dörrar eller takfötter.

För det medelstora fönstret eller för fönsterpartier så kan vi varmt rekommendera fallarmsmarkiser. De är enkla att styra inifrån eller utifrån med hjälp utav ett band. Smidigt att bara dra ner eller dra upp markisen som skyddar från solen och dess strålar!