Himmel

mäter

kalkylerar

levererar

monterar

Stabil leverantör logga

Rullgardiner, Persienner och lamellgardiner för invändigt solskydd i Kungälv och Stenungsund

Vi har alla typer av Plisségardiner, lamellgardiner och träpersienner för invändigt solskydd. Vi har även effektgardiner som skräddarsys enligt dina önskemål samt klassiska rullgardiner och aluminiumpersienner som du kan utforma efter din egen stil.

plisségardiner

Plisségardiner

Insynsskyddat eller skärma av ljuset? Plisségardin för behaglig arbets- eller hemmiljö.
Läs mer om våra plisségardiner…

Lamellgardiner

Lamellgardiner

Passar särskilt bra i rum med stora glaspartier eller uterum där man vill bevara utsikten.
Läs mer om våra lamellgardiner…

Effektgardiner

Effektgardiner

En ny typ av rullgardin som du kan ställa om tyget på, i alla lägen, med en enkel handrörelse.
Läs mer om våra effektgardiner…

Aluminiumpersienner

Aluminiumpersienner

Vackert, modernt och spännande. Persienn i aluminium ger ett rent och stiligt intryck.
Läs mer om våra aluminiumpersienner…

Rullgardin

Rullgardiner

Populärare än någonsin och används som gardin men också för att skapa rätt ljusbalans.
Läs mer om våra rullgardiner…

Träpersienner

Träpersienner

Något som saknas? En träpersienn kan förvandla ett besvärande ljus till en mjuk reflex.
Läs mer om våra träpersienner…

När solen lyser in blir det snabbt varmt inomhus. Har man kanske inte möjlighet att skärma av solens starka strålar med en markis så är gardiner eller persienner ett otroligt bra alternativ som också är riktigt snyggt! Vi på Kungälvs Solskydd Ab kan hjälpa dig med alla avskärmningsbehov.

Med en plisségardin kan man skärma av ljus eller få det insynsskyddat och samtidigt få en väldigt behaglig hemma- eller kontorsmiljö. Vi har stor variation av plisségardiner till både storlek och färg för att det ska passa in så bra som möjligt vare sig de sätts upp hemma eller på kontoret.

Om man har stora glaspartier i sitt rum kan vi rekommendera lamellgardiner. De är skjutbara i sidledes och man kan anpassa ljusinsläppsvinkeln utefter vilket håll som passar bäst. Lamellgardiner är också väldigt lätta att byta ut kanske efter säsongens färger och man förlorar inte utsikten eftersom man anpassar vinkeln som man vill.

Effektgardiner är ny på marknaden och kan smidigast beskrivas som en högkvalitativ rullgardin som man ställer om tyget på med en enkel handrörelse. De är stilrena med en modern design och kan enkelt passas in på både stora och små fönster.

Med aluminiumpersienner skapar ett väldigt stilrent uttryck i hemmet. Vi kan tillverka utefter din egen design och hur just du har det hemma. Vare sig det är hemma eller på kontoret så kan du vara personlig och med vår hjälp kostar det heller inte mycket!

En klassiker som vi erbjuder är rullgardiner. Populärare än någonsin och de används som både gardin men också för att skapa rätt ljusbalans i rummet. De kan fås med olika utföranden med många färger och mönster att välja emellan. Med avslutningslister får man en personlig touch på sina rullgardiner.

Har man väldigt hårt och starkt ljus man gärna vill mjuka upp så är träpersienner helt perfekta. Förutom att de är jättesnygga så är de även tillverkade här i Sverige och kan fås i de mått som du önskar. Lamellerna görs i lind och kan fås i tolv olika nyanser samt runt 20 nyanser på tygbanden.